BQTA

JOB FAIR 2023

Laatstejaarsstudenten en pas afgestudeerden uit alle Belgische vertaal-, tolk- en aanverwante Master-opleidingen kunnen die dag van 13u tot 17u kennismaken met de vertaalmarkt, vertegenwoordigd door Belgische vertaalbedrijven. Voor u een unieke gelegenheid om uw bedrijf voor te stellen aan jonge talenten die interesse hebben voor onze sector.
Tijdens het event krijgen ze ook meer informatie over de vertaalmarkt in het algemeen en over de mogelijkheden die deze voor hen biedt, ook van vertegenwoordigers van de Belgische Kamer van Vertalers en Tolken. Een aantal mensen uit de praktijk – vertalers, projectleiders enz. – zullen bovendien hun eerste beroepservaringen met hen delen.

De jobbeurs gaat door op de campus Brussel van  de KUL, Stormstraat 2 Room 1K216 te 1000 Brussel, vlak bij het Centraal Station.

Elk deelnemend bedrijf krijgt ook nu weer de beschikking over een tafel met voldoende ruimte om meer dan één student tegelijk te laten aanschuiven. Het gebruik van uitgebreide salon-stands willen we vermijden, maar een standaard pop-up banner plaatsen is zeker mogelijk.

De deelname is gratis voor BQTA-leden. Aan niet-leden wordt een bijdrage van 150€ gevraagd. Bij BQTA verwelkomen we altijd graag nieuwe leden. Indien u dit jaar lid wordt, krijgt u deze bijdrage terugbetaald.

Wilt u één van de aanwezige vertaalbedrijven zijn? Stuur dan zo spoedig mogelijk een berichtje naar info@bqta.be en dit ten laatste op 03/03/2023. Wacht niet te lang, want we verwachten dat er meer gegadigden zullen zijn dan beschikbare plaatsen.

Akira Translations

Idest

Contact person:

Evelyne Chauveheid (FR)

Resource Manager

Jordana Louagie (NL)

Project Manager

Stoquart

Elan Languages

Contact person:

Ruben Lancksweerdt

Wilkens

Ubiqus

Contact person:

Barbara Verhaeghe

Mastervoice

WILKENS

Contact person:

Ruben Lancksweerdt

HEEFT U VRAGEN? STEL ZE GERUST!

Scroll naar boven