Sponsors
PLATINUM
GOUD

Goud

Uw advertentie hier?

Goud

Uw advertentie hier?

ZILVER

Zilver

Uw advertentie hier?

memoQ AGT: the Future of Translation Automation

memoQ Adaptive Generative Translation is an AI-based translation automation technology developed by memoQ. It takes translation automation to a whole new level by using a Large Language Model (LLM) to generate translations. It provides instant domain adaptation so that the translation results are tailored to the customer’s existing language resources (translation memories, terminology, term bases, aligned documents).

Zou het niet geweldig zijn als je alles kon vertalen?

Organisaties genereren een grotere verscheidenheid aan content. Als je alles vertaalt, kunnen ze contact maken met hun wereldwijde publiek.

Met Trados kan dat.

De gecombineerde kracht van onze schaalbare vertaaltechnologie en het rijke ecosysteem van partners kan dat ondersteun uw doel om alles efficiënt, intelligent en veilig te vertalen.

Ontdek meer op trados.com

YOUR GOLD AD HERE?

De Taalsector versterkt de taalsector door taalprofessionals en taalondernemers te verbinden met elkaar en met inkopers en gebruikers van taaldiensten. Over de grenzen van de ruim honderd taalberoepen heen, over de verschillende segmenten van de taalsector en over de taalgrenzen heen.

Tijd is ons meest waardevolle bezit.

Daarom omvat het innovatieve vertaal- en lokalisatieplatform van XTRF naadloze integraties met de meestgebruikte CAT-tools in de vertaalbranche en partnerportalen boordevol functies voor klanten en leveranciers, zodat u zich kunt richten op de belangrijke dingen. Er is een reden waarom we een van de snelst groeiende vertaalbeheersystemen op de markt zijn.

HEEFT U VRAGEN? STEL ZE GERUST!

Scroll naar boven